Březen 2013 - Modul pro závěsné WC zdarma

Pro měsíc březen jsme si pro Vás připravili bezkonkureční akční nabídku. Při uzavření smlouvy na rekonstrukci Vaší koupelny včetně rekonstrukce WC, Vám nabízíme dodání modulu pro závěsné WC zcela zdarma. Jedná se o velice kvalitní vnitřní modul značky GEBERIT typu Duofix Special v hodnotě 5.295,-Kč. Závěsné WC je vhodné řešení při rekonstrukci WC v panelákovém bytě. WC modul Vám zabudujeme do rozebíratelné stěny ze sádrokartonu, která je speciálním řešením pro panelové domy se starými stupačkami, stejně jako ideální pojistkou pro případ opravy již stávajících nových stupaček. Tato kompletně demontovatelná zadní stěna WC Vás nepřipraví o pracně investované peníze do rekonstrukce Vašeho bytového jádra. 

Naše speciální akční březnová nabídka je platná v případě podpisu smlouvy o dílo na kompletní rekonstrukci Vašeho bytového jádra (koupelna + WC), což značí demolici starého jádra, výstavbu nového jádra z tvárnic nebo SDK a všechny ostatní s tím související práce, jež spějí ke konečnému užívání koupelny a WC.

Předběžné rozpočty, po osobní prohlídce bytového jádra, Vám vypracujeme a zašleme zdarma.

Závěsné WC na demontovatelné zadní stěně v panelovém domě ( Ilustrační fotografie finálního vzhledu závěsného WC na demontovatelné stěně v panelovém domě. )